Workshops risico's in de kas

De risico's van het werk in de kas. Daarover is de komende weken een aantal workshops in het hele land, georganiseerd door ZLTO en LTO Noord, samen met Stigas en Sazas. Leidraad bij de workshops is de nieuwe Arbocatalogus. De catalogus is een hulpmiddel voor werkgevers en werknemers om snel oplossingen te vinden voor arborisico's binnen het bedrijf. De catalogus bundelt de belangrijkste praktijkkennis die er op dit moment is.

Tijdens elke workshop komen stap voor stap de risico's op een glastuinbouwbedrijf aan bod. Aan de hand van een risico-inventarisatie vindt discussie plaats over de belangrijkste knelpunten. Er is ook informatie over verzekeringen en over de financiële risico`s van uitval van werknemers.

De workshops zijn gratis, vooraf aanmelden is nodig. Voor de zuidelijke provincies: ZLTO Informatielijn, telefoon (0900) 2359586 of e-mail info@zlto.nl. Voor de provincies boven de grote rivieren: Werkgeverslijn LTO Noord, e-mail werkgeverslijn@ltonoord.nl of telefoon (088) 8886688. Aanvang 19.45 uur
  • dinsdag 9 december, Hotel Van de Valk Eindhoven
  • woensdag 10 december, Van de Valk Wouw/ Wouwse Tol (Bergen op Zoom)
  • maandag 15 december, de Leuningjes Poeldijk
  • dinsdag 16 december, zalencentrum De Valom Huissen
  • donderdag 18 december, hotel Trebol Harlingen 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven