Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ongeveer 70.000 vrouwen verwacht

Glastuinbouw op Margriet Winter Fair

De glastuinbouw is ook dit jaar weer present op de Margriet Winter Fair. In een minikas kunnen de bezoekers de teelt van bloemen, planten en groenten bekijken en krijgen ze hierover uitleg. Verder is speciaal voor de Margriet Winter Fair een nieuwe editie van onzekassen.nl gelanceerd.Twee glastuinbouwspecialisten zijn dagelijks in het kasje aanwezig om de bezoekers alles te vertellen van al dat moois dat groeit en bloeit in de kassen. Er liggen allerlei overheerlijke producten in het kasje voor de bezoekers en ook is er een uitgebreide variatie van snijbloemen en potplanten te bezichtigen.In het nieuwe digitale magazine van onzekassen.nl is te lezen wat er precies gebeurt in de experimenteertuin Field Lab in Honselersdijk. En wat is zo prettig aan wonen in een kas? Schrijver Huub ter Haar is laaiend enthousiast over de kaswoning. In onzekassen.nl is ook te lezen over Rick van Meurs die vorig jaar afstudeerde aan Hogeschool In Holland en nu met veel plezier werkt in de tuinbouw. De Margriet Winter Fair trekt wordt gehouden van 14 tot en met 20 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Er worden ongeveer 70.000 vrouwen verwacht.

Voor meer informatie neemt u contact op met Arie van Woerden, telefoon 079-347 06 51 of u bezoekt onze website op: www.tuinbouw.nl
Publicatiedatum: