19 November ENDON-informatieavond

Wat betekent het congestiemanagement voor het dagelijks reilen en zeilen van de tuinder?

Als gevolg van een explosieve groei van WKK's is in het Westland de beschikbare transportcapaciteit naar het landelijke elektriciteitsnet ontoereikend. Dit gegeven zal al bij vele tuinders bekend zijn. Met name is dit een situatie waar men mee te maken krijgt als men een nieuwe WKK wilt aanschaffen of als er plannen zijn voor een uitbreiding op een bestaande aansluiting. De afgelopen maanden heeft Westland Infra in nauwe samenwerking met de landelijke netbeheerder Tennet gewerkt aan het ontwikkelen van een congestiemanagementsysteem voor de Westlandse regio. Ook ENDON Nederland is hier nauw bij betrokken geweest, om vanuit de leveranciers zijde haar visie te geven.

Er is al veel over gezegd en geschreven maar wij van ENDON denken dat er een kant is die tot nu toe nog te weinig aandacht heeft gekregen en dat is de kant van de tuinder. Want wat betekent dit congestiemanagement nu eigenlijk voor de tuinder? Welke invloed heeft dit nu daadwerkelijk op de dagelijkse elektriciteitshandel.

Daarom organiseert ENDON een bijeenkomst waarin we niet alleen het congestiemanagement uitleggen maar ook aandacht schenken aan de dagelijkse praktijk voor de tuinder. Zodat iedereen voor zichzelf, ondanks de voor alle partijen nieuwe situatie, het beste uit zijn elektriciteitshandel kan halen.

De avond staat gepland op 19 november bij Koninklijke Brinkman in ’s Gravenzande, Woutersweg 10, 2691 PR . Aanvang 19.00 uur. Wij, van ENDON, hopen vele tuinders te ontmoeten op 19 november. In verband met de koffie en thee graag even laten weten of u komt. Dit kan via email naar info@endon.nl of bellen naar 020-4535581 Als u bent verhinderd maar toch graag meer wilt weten dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Voor meer informatie:
Yvonne Schellekens
ENDON
Soterweg 303h
1171 VC Badhoevedorp
Tel: 020-4535581
Mob: 06-28152503
www.endon.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven