Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Symposium TTI Groene Genetica, 25 november

Continuïteit & Commitment

TTI Groene Genetica heeft bij haar oprichting als doelstelling meegekregen de kennisbasis van het Nederlandse bedrijfsleven op het terrein van plantaardige uitgangsmaterialen te versterken en te verankeren zodat continuïteit in onderzoek en opleiding gegarandeerd blijft. Aan actualiteit heeft de Groene Genetica niets ingeboet; problemen op het terrein van de wereldvoedselvoorziening, toenemend energieverbruik, milieuvervuiling en klimaatverandering staan hoog op de maatschappelijke agenda en verwacht mag worden dat de plantenveredeling op alle drie terreinen één van de cruciale schakels zal zijn om te helpen bij de oplossing ervan.
 
Inmiddels is TTI GG één jaar aan het werk en in die periode zijn veel nationale en internationale activiteiten op het terrein van onderzoek en onderwijs ontplooid waarvan het zeker de moeite waard is om kennis te nemen. Misschien is er zelfs voor de nabije toekomst wel een rol voor u weggelegd als deelnemer, wie weet.
 
Daarom organiseert TTI GG op 25 november 2008 een interactief symposium om belanghebbenden uit het bedrijfsleven, overheid, kennisinstellingen, productschappen en brancheorganisaties te informeren over dat wat ingang is gezet. Maar vooral om met de belangrijkste spelers in het veld van gedachten te kunnen wisselen over de toekomst en over de continuïteit van onderzoek en onderwijs als basis voor het succes van deze sector in Nederland. Het is de bedoeling dat het een interactieve bijeenkomst wordt met veel ruimte voor discussie.
 

Aanmelden

Het symposium vindt plaats op dinsdag 25 november 2008 in Naturalis, Darwinweg 2, 2333CR te Leiden. U kunt zich hier inschrijven voor dit symposium. Wij ontvangen uw aanmelding graag vóór 15 november a.s. Direct na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail. Innovember ontvangt u van het congresbureau de definitieve stukken voordeze bijeenkomst.
 

Informatie en organisatie

Het symposium is een initiatief van TTI Groene Genetica
Vossenburchkade 68A
2805 PC Gouda
Telefoon: 0182-687716
E-mail
www.groenegenetica.nl
Publicatiedatum: