Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JOOST-dag: onderneem en ga mee op reis

Het ZLTO-jongerencoachingprogramma JOOST organiseert op 14 november 2008 de JOOST-dag voor alle jongeren tussen de 18 en 35 jaar met interesse in toekomstig, professioneel, agrarisch ondernemerschap. Het centrale thema is: Onderneem en ga mee op reis! Een avontuurlijke, boeiende en onvergetelijke dag, waarin de toekomst centraal staat.

JOOST-dag

De JOOST-dag is tot stand gekomen in samenwerking met het BAJK. De dag bestaat uit een inhoudelijk programma waarbij jongeren een keuze kunnen maken uit diverse workshops over de weg naar professioneel agrarisch ondernemerschap. De workshopthema’s zijn:
  • Ondernemerskwaliteiten in beeld
  • Routeplan naar ondernemerschap
  • Presenteer jouw unieke idee en win
  • Ontwikkelen van een netwerk om succesvol te ondernemen
  • In de voetsporen van je ouders: Overname
Na de workshops gaan de deelnemers op een verrassende expeditie om hun lef te tonen. Na afloop van de JOOST-dag kan iedereen uit zijn dak gaan tijdens het BAJK Biggenbal.

Kans op € 2.000 tijdens één van de workshops

Jongeren met een geweldig en uitvoerbaar idee zijn uitgenodigd om hun bedrijfsplan à la Dragons DEN van de KRO te presenteren. Zijn deze plannen realistisch, vernieuwend, origineel en financieel haalbaar, dan is de jury bereid een eenmalige investering te doen om deze jonge ondernemer op weg te helpen. De winnaar krijgt in ieder geval € 2.000 en aanvullend advies vanuit de HAS en de ZLTO.
 

Meer informatie

Alle details over JOOST en de JOOST-dag zijn te vinden op www.joost-online.nl. Aanmelden kan ook via de website. De JOOST-dag is toegankelijk voor iedereen met ondernemersambitie tussen de 18 en 35 jaar uit Noord Brabant en Zeeland.
Publicatiedatum: