Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Informatiemarkt Tuinbouw sluit aan bij Dag van de Tuinder

Er komt een einde aan een jarenlange traditie: de jaarlijkse Informatiemarkt Tuinbouw zal niet meer plaatsvinden. Dat heeft LTO Groeiservice besloten na een evaluatie van het evenement. De Informatiemarkt Tuinbouw was twaalf jaar lang een spraakmakend evenement voor de glastuinbouw, met een beurs, workshops en excursies. De Informatiemarkt Tuinbouw vond jaarlijks plaats in het najaar in het Westlandse Poeldijk. Tijdens de verschillende programmaonderdelen werden bezoekers bijgepraat over actuele ontwikkelingen binnen de sector en kon genetwerkt worden met collega-tuinders, toeleveranciers en andere organisaties in de tuinbouw.

LTO Groeiservice heeft besloten de Informatiemarkt Tuinbouw niet meer te organiseren. Aanleiding hiervoor is dat de evenementenkalender voor de glastuinbouw steeds voller is geworden, waardoor het animo voor de Informatiemarkt Tuinbouw terugliep. Daarvoor in plaats haakt LTO Groeiservice vanaf komend jaar aan bij de Dag van de Tuinder, een gezamenlijk initiatief van LTO Noord Glaskracht en Reed Business Information. De Dag van de Tuinder vindt plaats op 5 februari in Zoetermeer en biedt workshops, excursies en een speeddate. Meer informatie op www.dagvandetuinder.nl.

Publicatiedatum: