Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
LTO-vakgroep Paddenstoelenteelt organiseert:

Unieke 'herfstcruise' voor paddestoelentelers

Op vrijdag 24 oktober organiseert de LTO-vakgroep Paddenstoelenteelt een unieke 'herfstcruise' voor alle paddestoelentelers in Nederland, met onderweg volop informatie en gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen. Leden (of nieuwe leden) kunnen hier gratis aan deelnemen. Om 13.30 uur vertrekt ons cruiseschip vanuit Engelen. De cruise duurt tot ongeveer 17.30 uur. Natuurlijk wordt ook de inwendige mens op lekkers uit eigen gelederen getrakteerd. Kortom: een middag die u van begin tot eind wil meemaken!

Programma: wat hebben we voor de boeg?

Wilt u weten wat de laatste stand van zaken is rondom champost en de CAO Paddestoelen, dan kunt u deze cruise niet voorbij laten gaan. Verder komt u te weten op welke wijze de masterplannen voor meerjarig onderzoek op het gebied van gewasbescherming, grondstoffen en veredelingen plaatsvindt, in combinatie met de hoogte van de areaalheffing van Productschap Tuinbouw. Goos Cardol, teammanager bij ZLTO Belangenbehartiging, neemt u mee naar 2020 en inspireert u met initiatieven voor de toekomst.

Aanmelden vóór 13 oktober

Meld u vóór 13 oktober aan voor een plaats op onze boot, want vol is vol! Enkele dagen voor de cruise krijgt u via e-mail een bevestiging en informatie over de opstapplaats toegestuurd. Alle deelnemers dienen lid te zijn van een van de LTO-organisaties. Bent u of uw partner nog geen lid, neem dan contact op met de ZLTO Informatielijn: 0900-235 95 86 (€ 0,05 per minuut) of info@zlto.nl.

Publicatiedatum: