Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Seminar Ethiopische tuinbouw

De ontwikkelingen in de Ethiopische tuinbouwsector volgen elkaar in een snel tempo op. Terwijl de kostprijs in Nederland stijgt en de rentabiliteit onder druk staat, is het voor veel tuinbouwbedrijven interessant geworden om zich te verdiepen in de mogelijkheden die Ethiopiƫ te bieden heeft. Uit onderzoek dat is uitgevoerd door Hogeschool Larenstein in opdracht van DLV Plant is gebleken dat er in Ethiopiƫ voor de Nederlandse tuinbouwsector goede kansen liggen.

Welke kansen zijn dit en hoe kunnen deze kansen daadwerkelijk worden benut? Hoe zit het eigenlijk allemaal precies in EthiopiĆ«? DLV Plant organiseert een seminar waarin deze en andere vragen aan de orde komen. Het seminar vindt plaats op dinsdag 16 september van 14:30 tot 17:30 uur op het bedrijf van Van Kleef Roses, Mijnsherenweg 33, 1433 AP Kudelstaart. Aanmelden voor het seminar voor 10 september per email via l.klaasse@dlvplant.nl, telefonisch via 0317- 491578/540. 
Publicatiedatum: