Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Powered by Florecom' bundeling van acht gerenommeerde bedrijven

Nieuw Horti Fair House of Software: It's your future

Eén van de nieuwe special interest paviljoens op de Horti Fair 2008 is het House of Software. Vakbezoekers krijgen in één stand een compleet en toekomstgericht overzicht van alle gangbare softwarepakketten voor de glastuinbouwsector, inclusief een beeld van de technologie van de toekomst. Acht gerenommeerde bedrijven participeren in het maar liefst 344 m2 grote House of Software, powered by Florecom. 'IT's your future' is het standmotto van het House of Software op de Horti Fair, van 14 tot en met 17 oktober in Amsterdam.Toepassing van moderne software is een van de sleutelfactoren om nu en in de toekomst het rendement in de glastuinbouw en alle daaraan verbonden ketenpartijen te realiseren. De acht op initiatief van Florecom bijeengebrachte partijen bundelen in één paviljoen op de Horti Fair alle actuele en toekomstige ontwikkelingen in de software en technologie. "Passie voor de glastuinbouw, van veredeling tot productie en van veiling en handel tot toelevering. Dat is de persoonlijke drive van de ondernemers en hun stafleden, die het House of Software bemannen en invullen. Stuk voor stuk mensen, die toepassingen en techniek bij elkaar brengen", belooft Frans-Peter Dechering de vakbezoekers van het Horti Fair House of Software (stand 04.0212).

Duurzame winst

Het aanbod van de producten en diensten in het House of Software bestrijkt alle schakels in de productieketen van de glastuinbouw: van het basisproces dat begint met veredeling tot en met virtuele marktplaatsen voor de vermarkting van het eindproduct. Inclusief bedrijfsprocessen, markt- en managementinformatie, klimaat- en energieprogramma's en onderzoek-, advies en implementatiediensten. Dechering: "Meer plantinformatie, optimaal klimaat, maximale prijsinformatie, slimme communicatie en een betere planning: alle ingrediënten zijn aanwezig. Maar ook ict-standaarden, ketentoepassingen en sensoren. Allemaal gericht om software in te zetten om duurzame winst te boeken."

De deelnemers van het House of Software, powered by Florecom, organiseren op alle beursdagen informatieve en ludieke standactiviteiten. Zij introduceren tijdens de beurs bovendien nieuwe producten en diensten. "Met naast het House of Software Fresh Digiplaza van Frug I Com (stand 04.0611) betekent dit initiatief een stevige vergroting van de aantrekkelijkheid van de Horti Fair’", aldus beursdirecteur Wim van der Loo. Deelnemers in het House of Software zijn Distel Software, Florecom, Groeinet Informatiesystemen, GrowTechnology, Koper Automatisering, Q-ray, SERCOM Regeltechniek en Van Aaken Automatisering.
Publicatiedatum: