Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Indeling Horti Fair afgerond

De indeling van de Horti Fair is op hoofdlijnen afgerond en alle deelnemers hebben hierover alle details ontvangen, inclusief standnummer en -afmetingen en alle benodigde informatie om de stand optimaal te bouwen en in te richten. Het digitale deelnemershandboek is hierbij een handig hulpmiddel. Ook enkele verzoeken om een alternatieve toewijzing zijn behandeld. Bij de indeling van de Horti Fair streeft de organisatie ernaar een voor bezoekers en deelnemers aantrekkelijke vakbeurs te realiseren.

Daarbij worden verschillende criteria gehanteerd, zoals het moment van inschrijving, de hoofdsegmentering van de Horti Fair in de segmenten productie, techniek, toelevering en handel/diensten en de combinatie van herkenbaarheid en verrassing. Uit onderzoek blijkt, dat 74% van de ruim 46.000 bezoekers de Horti Fair (zeer) overzichtelijk vindt. En zelfs 94% vindt op de Horti Fair, wat hij of zij zoekt.
Publicatiedatum: