Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
24 september 2008

Energiecongres Westland

‘Fighting for energy; energiek de toekomst in!’ Dat is het thema van een congres dat de gemeente Westland op woensdag 24 september 2008 in nauwe samenwerking met LTO Glaskracht organiseert. Trends en ontwikkelingen op het gebied van energie staan centraal, maar ook uitdagingen waarvoor ondernemers in de glastuinbouw komen te staan als zij nieuwe energietechnieken en -concepten willen toepassen.

Oud-bokser Arnold Vanderlyde geeft een presentatie en gaat daarbij in op de positieve betekenis van het woord ‘fighting’. Daarnaast geven ondernemers en kennisinstellingen hun visie op het thema en worden praktijkervaringen uitgewisseld. Theo Duijvestijn (wethouder economische zaken en agribusiness van Westland) is gastheer van dit congres. Centrale presentaties, deelsessies, buffet en paneldiscussie volgen elkaar in snel tempo op. Thema’s zijn aardwarmte, zonne-energie, de semi-gesloten kas en LED-verlichting.

Doelgroep en locatie

Het congres is bedoeld voor alle ondernemers in het glastuinbouwcluster in het gebied Westland-Oostland die te maken hebben met energie. Plaats van handelen is zalencentrum De Leuningjes in Poeldijk. Het congres duurt van 15.30 tot 21.00 uur. Deelname is gratis.

Marktplaats

Tijdens het congres wordt een marktplaats ingericht waar bedrijven die iets te bieden hebben op het gebied van energie-innovatie zich via een stand kunnen presenteren. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich hiervoor aanmelden.

Aanmelden

Om organisatorische redenen is aanmelden gewenst. Dat kan bij mw. M. Zonneveld, beleidsmedewerker Economische Zaken van de gemeente Westland. Tel: 0174- 672407. Ook het aanmelden van een stand kan op deze wijze.
Publicatiedatum: