Organisatie in handen van Hortilux Schréder, Rabobank, Philips en Raymax

Duizend telers volgen Nederland-Italië vanavond in Groeilicht-stadion in Poeldijk

Op maandag 9 juni a.s. wordt een speciaal Groeilicht-stadion in Poeldijk gebouwd om de EK-wedstrijd Nederland- Italië te kijken. Vier partners uit de glastuinbouw - Hortilux Schréder, Rabobank, Philips en Raymax - willen niets aan het toeval overlaten. Daarom gaan we die avond samen met zo’n 1000 telers het Nederlands elftal aanmoedigen. Speciale gast deze avond is niemand minder dan Hans van Breukelen, die de analyse van de wedstrijd verzorgt.

Tussen 19.30 en 20.00 uur worden alle gasten verwelkomd op het ABC-terrein in Poeldijk. Ook u nodigen we graag uit om bij dit unieke evenement aanwezig te zijn. Als bijlage ontvangt u het programma van deze avond. Mogen we u verwelkomen de 9e, dan ontvangen we graag zo spoedig mogelijk uw bericht dat u aanwezig bent op 9 juni. Geef hierbij s.v.p. aan of u 1 of 2 VIP-entreetickets wenst te ontvangen. Zonder tickets heeft u geen toegang!

U kunt zich aanmelden door het sturen van een email met uw NAW-gegevens en het gewenste aantal entreetickets naar: hetlichtstaatoporanje@hortilux.com. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Yvonne van der Drift of Simone Noordam van Hortilux Schréder, tel (0174) 28 66 28.

Mede namens Philips, Rabobank en Raymax verwelkomen we u graag op 9 juni in Poeldijk!

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven