Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening Kids-aspergeseizoen bij Attractiepark Toverland

Op donderdag 24 april zal voor de tweede keer het Kids-aspergeseizoen worden geopend. Dit initiatief, verzorgd door Aceera, vindt plaats bij Attractiepark Toverland in Sevenum. Ewout Genemans o.a. bekend van de tv-programma’s 'Zoop' en 'Willem Wever' zal d.m.v. een asperge kennisquiz het seizoen feestelijk openen. Daarnaast zal tv-kok Léon Ribbens verschillende hapjes met asperges bereiden.

Mmmmm Sim sa l’asperge

Lekkere aspergesoep en hapjes met asperges,… loopt u het water al in de mond? Op donderdag 24 april wordt bij Attractiepark Toverland i.s.m. Aceera aspergecentrum het Kids-aspergeseizoen geopend. De hele dag is het genieten van lekkernijen bereid door Meester-kok Léon Ribbens. Op deze sim sa l’Aspergedag kunnen kinderen kennismaken met het eten van asperges en meer informatie vergaren over deze Koningin der Groenten.

Opening van het Kids-aspergeseizoen

Ter opening van het Kids-aspergeseizoen wordt een asperge kennisquiz georganiseerd welke door Ewout Genemans gepresenteerd zal worden. Een kennisquiz, waarbij van een 5 tal deelnemende basisscholen één afgevaardigde zal strijden om de felbegeerde hoofdprijs van € 500,-- en een bezoek aan aspergeteler met de hele klas.

Doel van het initiatief

Het doel van dit initiatief is om kinderen te laten kennismaken met asperges en ze te laten zien, ruiken en proeven dat de asperge een trendy groente is die op veel verschillende manieren te bereiden en te eten is.

Alle attracties gewoon geopend

Natuurlijk zijn alle attracties in Toverland op deze dag geopend! Iedereen is welkom en kan Attractiepark Toverland tussen 10.00 en 18.00 uur bezoeken. Ook op deze speciale dag gelden de reguliere entreegelden.

Voor meer informatie:
Bart Laemers
Aceera
Tel: 077-3974060
Mob: 06-21832153,

Toverland
Joan Willemssen
Tel: 077-4677050,
Publicatiedatum: