Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cees van Leeuwen toegetreden tot RvC Eurojob

Oud Staatssecretaris Cees van Leeuwen is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Eurojob International Holding B.V. Cees van Leeuwen was in het kabinet Balkenende I (2002-2003) staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Van Leeuwen is specialist op het gebied van arbeidsrecht en zal met zijn kennis en brede ervaring Eurojob ondersteunen bij het verder professionaliseren en uitbouwen van de organisatie.

Eurojob International Holding B.V. is de moedermaatschappij van Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling, Allert Uitzendbureau, Halkers Personeelsdiensten en Eurojob Agencja Polen. Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling richt zich op het uitzenden en detacheren van Midden- en Oost Europees personeel op de Nederlandse arbeidsmarkt. Allert Uitzendbureau verzorgt de uitzending van Nederlands personeel in diverse functies op de Nederlandse arbeidsmarkt. Halkers is gespecialiseerd in het uitzenden van vakbekwaam Duits bouwpersoneel in Nederland en Eurojob Agencja is de uitzendorganisatie voor de Poolse arbeidsmarkt.

Voor meer informatie:
Directie Eurojob International Holding
Tel: 023-5633088
www.eurojob.nl
Publicatiedatum: