Lastenverlichting voor werkgevers door LTO seizoenarbeid Payrolling

LTO Seizoenarbeid verzorgt vanaf 29 maart 2008 het verloningsconcept payrolling voor agrarische ondernemers. Payrolling levert administratieve lastenverlichting, risicobeperking en financieel voordeel voor de agrarische sector. LTO seizoenarbeid payrolling is een gezamenlijke initiatief vanuit de sectoren en regionale- en vaktechnische LTO-organisaties.

LTO Seizoenarbeid Payrolling neemt van de werkgevers alle administratieve en juridische werkgeverszorgen uithanden. Voor de praktische uitvoering is een digitaal loket ontwikkeld, waar werkgevers de gegevens van elke werknemer maar één keer hoeven in te vullen. Diezelfde gegevens gebruikt LTO seizoenarbeid voor zorgverzekeringen, zorgtoeslagen de aanvraag van de tewerkstellingsvergunning bij CWI en nu ook voor payrolling.

Het overnemen van de loonadministratie plus alle arbeidsrechtelijke risico’s is de basis voor payrolling. LTO Seizoenarbeid Payrolling betaalt de werknemer conform de sector-CAO, verzorgt de loonstroken, verzorgt de contractadministratie, regelt aanmelding bij de Belastingdienst en zorgt voor doorbetaling bij ziekte. De werkgever selecteert en werft zijn eigen medewerkers, verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijkse contact met de medewerkers.

LTO Seizoenarbeid werkt transparant, zonder winstoogmerk en tegen scherp tarief. Bovendien betalen leden minder dan niet-leden. Dit geldt voor de leden van de aangesloten regionale- en vaktechnische LTO-organisaties.

Werkgevers kunnen vanaf 29 maart 2008 terecht op de geheel vernieuwde website www.seizoenarbeid.nl voor alle informatie en het aanmelden van werknemers voor payrolling. Er is een interessant introductieaanbod. De eerste 50 deelnemers ontvangen een “Starterspakket” om seizoenarbeiders te verwelkomen.

Vanaf 29 maart 2008 is LTO seizoenarbeid bereikbaar op het nieuwe telefoonnummer:
088 - 47 24 200 en faxnummer 088 – 47 24 201.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven