Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

14 nieuwe bedrijfswagens voor Van Bergen Personeelsdiensten

Autobedrijf de Voeght heeft deze week 14 nieuwe bedrijfswagens afgeleverd aan Van Bergen Personeelsdiensten bv. Het betreft een levering van Dacia-auto’s, elk met een capaciteit van zeven personen. De auto’s worden ingezet voor het vervoer van medewerkers naar en van het werk in de provincie Zuid-Holland.



Op het terrein van De Voeght in Honselersdijk werden de sleutels overhandigd door René de Voeght aan Bas van Bergen, mededirecteur van Van Bergen Personeelsdiensten uit Hoek van Holland. Volgens Van Bergen is de relatie met De Voeght al jaren geleden ontstaan tussen de ouders van hem zelf en van René. In de loop der jaren is De Voeght uitgegroeid tot een volwaardig en BOVAG-erkend autobedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van alle merken. Van Bergen Personeelsdiensten bv levert gespecialiseerde personeelsdiensten met vaste en tijdelijke Oost-Europese krachten voor de glastuinbouw, bloembollensector en de industrie.



Van Bergen Personeelsdiensten
Bas van Bergen
Tel: 0174 - 383300

Autobedrijf de Voeght
René de Voeght
Tel: 0174 - 630938
Publicatiedatum: