Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Witlofactiviteiten Agrisemem verzelfstandigd

Agrisemen BV is een internationaal groentenzaadbedrijf, gespecialiseerd in de veredeling van onder andere sla en stokbonen. Binnen deze snel groeiende onderneming volgen de veranderingen zich de laatste weken snel op. Nadat begin januari bekend werd dat Agrisemen de spruitendivisie van Seminis had overgenomen, maakt Agrisemen nu bekend dat alle witlofactiviteiten met ingang van 1 februari 2008 zullen worden ondergebracht in een nieuwe organisatie, Chicosem BV.

Chicosem BV is opgericht door Bart Hesen en Jack Burgers, directeur van Agrisemen BV. De directie van Chicosem zal gevormd gaan worden door Bart Hesen. Agrisemen B.V. behoudt aandelen in deze nieuwe organisatie en zal blijven zorgdragen voor de orderverwerking, opslag en aflevering van de witlofzaden.

Chicosem zal, net als Agrisemen in het verleden, op exclusieve basis Hoquet Graines vertegenwoordigen in Nederland en diverse andere landen. Hoquet Graines is specialist in witlofveredeling en marktleider op het gebied van vroege witlofrassen maar komt ook met diverse introducties voor het late segment. Chicosem zal zich uitsluitend bezighouden met witlofzaden, hierdoor verwacht Chicosem nog beter de belangen te kunnen behartigen van zowel haar leverancier als van haar afnemers.

Witloftrekkers en telers kunnen per 1 februari 2008 voor de Hoquet-witlofzaden en alle vragen met betrekking tot de Hoquet-rassen contact opnemen met:

Chicosem BV
Wolfsberg 11
6065 CS Montfort

Bart Hesen
Mobiel: 06-53941692
Tel: 0475-549004
Fax: 0475-549006
Email: [email protected]
Publicatiedatum: