Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage (15 foto's)

Tuinbouw Topdagen Agriport A7 overtreffen verwachtingen

De Tuinbouw Topdagen hebben de verwachtingen overtroffen. Zowel vollegrondsgronds- als glasgroententelers wisten de beurs te vinden en zowel op vrijdag als op zaterdag werd de beurs zeer druk bezocht. Ook de standhouders waren erg positief over de nieuwe beurs. Zakelijk gezien was de beurs, georganiseerd door LTO Groeiservice, een succes en zeker voor herhaling vatbaar.Voorafgaand aan de beurs was er op beide dagen een excursie per bus. In de bus werd door gidsen informatie verstrekt over het gebied. Het bedrijf Agro Care werd bezocht en vervolgens werd een bezoek gebracht aan de fa. Barendse. Mevrouw Barendse vertelde enthousiast over de teelt van oranje paprika's. Op vrijdag werd de beurs om 13.30 uur officieel geopend door een toespraak van Dick Hylkema, directeur van LTO Glaskracht Nederland.Zaterdagochtend stonden de eerste bezoekers al weer vroeg voor de deur voor de busexcursie. Na wederom een zeer goed bezochte beurs werden de Tuinbouw
Topdagen beƫindigd met de uitreiking van de Goudbal, die dit keer in de wacht werd gesleept door Edwin de Geus. Iedereen ging met een zeer voldaan gevoel naar huis. De Tuinbouw Topdagen zijn zeker voor herhaling vatbaar.

Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie:
Marjolein Flore
LTO Groeiservice
Tel: 070 - 307 5050
Fax: 070 - 307 5051
www.groeiservice.nl