Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
18 en 19 januari Tuinbouw Topdagen Agriport A7

11 en 12 januari Vollegrondsgroentedagen Barendrecht

LTO Groeiservice houdt op 11 en 12 januari de Vollegrondsgroentedagenin Barendrecht. Op 18 en 19 januari vinden in Middenmeer de TuinbouwTopdagen plaats, gericht op vollegronds- en glasgroentetelers. Tijdensal deze dagen zijn diverse noviteiten te zien. Toegang is gratis.

De Vollegrondsgroentedagen 2008 vinden plaats op 11 en 12 januari bij The Greenery in Barendrecht. De Vollegrondsgroentedagen zijn hét trefpunt waar ondernemers en relaties in de vollegrondsector elkaar ontmoeten. Tijdens de Vollegrondsgroentedagen in Barendrecht is een groot aantal bedrijven met een stand aanwezig. Denk hierbij aan zaad- en selectiebedrijven, plantenkwekers, mechanisatiebedrijven, maar ook banken en accountants. Naast het bezoeken van de stands is er volop gelegenheid om met collega-tuinders bij te praten over ontwikkelingen in de sector. De Vollegrondsgroentedagen worden op zaterdag 12 januari om 17.00 uur afgesloten met het spruitenbuffet.

Vollegrondsgroentedagen 2008
The Greenery, Dierensteinweg 30 in Barendrecht
Gratis toegang
11 januari van 18.00 - 22.00 uur
12 januari van 13.00 - 17.00 uur

De Vollegrondsgroentedagen Noord-Nederland die voorheen altijd plaatsvonden in Wervershoof, starten in 2008 op een nieuwe locatie onder een nieuwe naam: Tuinbouw Topdagen in Middenmeer. Het concept voor de Vollegrondsgroentedagen wordt behouden, maar wordt uitgebreid naar de glasgroenten.

Voorafgaand aan de Tuinbouw Topdagen wordt op vrijdag en zaterdag om 12.00 uur een gratis excursie georganiseerd naar o.a. het bedrijf Barendse DC, een kwekerij van oranje paprika's. Tijdens de gratis busrit wordt informatie gegeven over het gebied. Na de excursie is er gelegenheid tot het bezoeken van de stands. Men kan zich via m.flore@groeiservice opgeven voor de excursie o.v.v. de datum waarop men aan de excursie deel wil nemen. Men ontvangt dan een toegangsbewijs.

De Tuinbouw Topdagen zullen op vrijdag 18 januari om 13.30 uur met een korte openingstoespraak geopend worden door Dick Hylkema, directeur Glaskracht Nederland en worden op 19 januari om 16.30 uur afgesloten met het uitreiken van de ‘De Goudbal’. Deze prijs is voor de teler die gedurende een bepaalde periode de beste kwaliteit kool heeft geteeld.

Tuinbouw Topdagen 2008
Agriport A7, Koggenrandweg 8F in Middenmeer
Gratis toegang
18 januari van 13.00 - 17.00 uur
19 januari van 13.00 - 17.00 uur

Voor meer informatie:
www.vollegrondsgroentedagen.nl