"Ik stond 365 dagen per jaar, 24 uur per dag ‘AAN’"

Thijs Gipmans gaat Gipmans in Venlo verlaten

De directie van Gipmans uit Venlo deelde gistermiddag intern het nieuws dat Thijs Gipmans na ruim 25 jaar stopt bij het familiebedrijf uit Venlo. 

Opgegroeid bij het opkweekbedrijf en uiteindelijk in de directie eindverantwoordelijk voor alle teelten, stopte Thijs dag in dag uit ziel en zaligheid in het bedrijf. Zoals hij zelf zegt; "Ik stond letterlijk 365 dagen per jaar, 24 uur per dag 'AAN'. En dat wilde en kon ik niet meer opbrengen." 

Wat de toekomst brengt weet Thijs Gipmans nog niet. Naast een gedegen overdracht, gaat hij zich daar de komende maanden op bezinnen.De directie respecteert de keuze van hun broer en neef en benadrukt hoe belangrijk Thijs was als aanjager van teelttechnische kennis bij de ontwikkeling van Gipmans in de volle breedte. 

Erik Gipmans, namens de directie: "Het moge helder zijn dat het aanpoten wordt om de kennis en ervaring van Thijs te borgen, maar daar heeft iedereen vertrouwen in. Komende maand zullen we de reeds ingezette nieuwe invulling en organisatie samen met collega's bijschaven en inkleuren. Onze relatie met Thijs is onveranderd goed, en dat zal het zeker ook blijven. Hij is en blijft een Gipmans. En natuurlijk wensen wij hem alle goeds!"

Voor meer informatie:
Gipmans
Bultenvenweg 30, Venlo
+31(0)77 320 21 60
info@gipmans.nl
www.gipmans.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven