Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Initiatiefnemer Polenhotel NL Jobs is gemeente een stap voor

Tholen - Het doen en laten van de Westlandse gemeenteraad hield de afgelopen weken de gemoederen in het Westland flink bezig. Plannen voor een tweede Polenhotel bleken de oorzaak van de commotie.

In Groot Westland verscheen na een besloten gemeenteraadsvergadering een voorbereidingsbesluit van de coalitie. Met dit besluit wil de gemeente volgens Peter Duijsens, fractievoorzitter van Westland Verstandig, voorkomen dat er vergunningsaanvragen ingediend mogen worden voor de bouw van een tweede Polenhotel.

Eind vorige week werd bekend dat uitzendbureau NL Jobs uit Maasdijk de initiatiefnemer is van het plan om een tweede Polenhotel in de Westlandse gemeente te bouwen. Tegen het AD vertelt directeur Jeroen van Leeuwen hoe hij door snel te handelen de gemeente alsnog een stap voor is. Zijn vergunningsaanvraag is net op tijd ingediend, voordat het voorbereidingsbesluit van de gemeente in werking treedt. Zodoende moet de gemeente zijn aanvraag alsnog in behandeling nemen.

Het AD maakte een reconstructie waarin diverse betrokkenen vertellen hoe het proces verliep.