De Chinese Internationale Groenten- en Fruitbeurs vindt plaats in november

Veel grote AGF-handelaren op Chinese FVF

In november is de Xinfadi groothandelsmarkt weer de gastheer van de Chinese Internationale Groenten- en Fruitbeurs in Beijing. Exhibition Hall No. 9 zal gewijd zijn aan 'The World's Xinfadi, China's FruitMand' waar Xinfadi de verse groenten en fruit van de 81 grootste leveranciers zal tonen.
 
Xinfadi, Azië's grootste groenten- en fruit groothandelsmarkt, was in een documentaire te zien op de BBC. Xinfadi is China's groenten- en fruitmand. Met een dagelijkse omzet van 16.000 ton van zowel groenten als van fruit is het een noemenswaardige speler op mondiaal niveau.


 
Op "The World's Xinfadi" kunnen alle groenten- en fruitleveranciers hun producten introduceren. De beste producten worden aan de wereld voorgesteld, zoals Cantaloupe, navelsinaasappelen, appelen en tropische producten uit verschillende delen van China.De Chinese International Fruit & Vegetable Fair 2018 zal plaatsvinden in het
Beijing Exhibition Center tussen 16 en 18 november met een expositieruimte van meer dan 15.000 m2. Er zijn deelnemers uit meer dan 20 landen, waaronder de VS, Nieuw-Zeeland, Chili, Peru, Zuid-Afrika, Frankrijk, Australië, de Filipijnen, Cyprus, Maleisië, Argentinië etc. Ook lokale telers nemen deel. De beurs verwacht 50.000 buiten- en binnenlandse bezoekers.

Voor meer informatie;
Ms. Wei Fangying
Tel: +86 10 88102643

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven