Mastronardi Produce breidt uit met zesde kas in de VS

Mastronardi Produce heeft bekendgemaakt dat het in de Verenigde Staten zal uitbreiden met een acht hectare tellende kas in Wapakoneta in de staat Ohio. Het bedrijf zal opereren onder de naam The Ohio Greenhouse Company en gebruikmaken van de nieuwste innovatieve technologieën om de regio jaarrond van verse lokaal geteelde groenten te voorzien.

The Ohio Greenhouse Company zal zich richten op GGO-vrije producten die afgezet worden onder het SUNSET-merk en die lokaal te koop zullen zijn bij retailers in Ohio en de omliggende staten Michigan, Pennsylvania, New-York, Indiana, Illinois, Kentucky en West-Virginia. 

"Deze nieuwe locatie sluit perfect aan bij onze missie om onze retailers en consumenten verse, lokaal geteelde AGF te leveren," vertelt Paul Mastronardi, directeur van Mastronardi Produce en alweer de vierde generatie die dit familiebedrijf runt. "We willen onze lokale voetafdruk vergroten en ons aloude motto 'vers van de teler' nakomen omdat we dit hoog in het vaandel hebben staan. We willen een goede kwaliteit tomaten telen, zelfs midden in de winter!"

In totaal teelt Mastronardi Produce op zo'n 1.618 hectare groenten. De nieuwe locatie biedt het bedrijf de kans om haar kasareaal in de toekomst te verdrievoudigen. 

Voor meer informatie: sunsetgrown.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven