Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Gerrit van Gelder: "Ondanks sneeuw alle auto's redelijk op tijd gearriveerd"

"Kerst valt gunstig, want we kunnen zes volledige dagen uitleveren"

Tholen - Met een assortiment van ruim 5000 producten voorziet Van Gelder in heel Nederland haar klanten van dagverse AGF-producten, van onbewerkte producten per stuk voor horeca en catering tot op palletniveau voor retail en grootkeuken. Met de sneeuwval van afgelopen dagen was het een uitdaging om alles uit te leveren, maar directeur Gerrit van Gelder blikt tevreden terug. "Het is meegevallen en onze auto's zijn allemaal nog redelijk op tijd gearriveerd."

"Ik maakte me daar gisteren wel zorgen over. Na 16.00 uur vertrekt ieder uur een trailer van onze hoofdvestiging Ridderkerk naar Amsterdam, Helmond, Groningen en Meppel en de weersomstandigheden waren toen echt bar. Ook de omzet van gisteren is me niet tegengevallen. Ik kan me voorstellen dat mensen blij zijn als ze thuis waren. Zelf ga is 's avonds meestal ook terug naar de zaak, maar dit keer ben ik ook thuisgebleven en zo hebben ongetwijfeld meer mensen gedacht. Maar de schade viel mee", concludeert Gerrit.Toch maakt hij zich niet zenuwachtig voor de aanstaande kerstperiode. "Voor ons is het hele jaar belangrijk. Ik word niet zenuwachtig van Kerst. Voor ons is het wel erg gunstig dat de kerstdagen op maandag en dinsdag vallen, want zo hebben we zes volledige dagen om alles uit te leveren. Als de feestdagen op pakweg woensdag en donderdag vallen, is het haast niet reƫel om dezelfde weekomzet te draaien. Neveneffect is dat we wel op Tweede Kerstdag moeten werken, omdat veel van onze producten een THT-datum hebben, die we niet voor Kerst kunnen klaarmaken."

"We hebben de trend mee. Veel restaurants kiezen voor minder vlees en meer groenten op het bord. Zo ontstaat er nu al veel vraag naar de sousvide gegaarde groenten die we sinds kort aanbieden. Alle seinen wijzen erop dat de groententrend doorzet, dus we zien het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet."


Voor meer informatie:
Gerrit van Gelder
Van Gelder Groente en Fruit
Handelsweg 70
2988 DB Ridderkerk
Tel: 0180-618599
[email protected]
www.vangeldernederland.nl