Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Blijvend op zoek naar verbetering"

Tholen - Bij Weterings Mechanisatie volgen de verbeteringen elkaar in rap tempo op. Van krijtinstallaties en spuitwagens tot hoogwerkers en apparaten voor installateurs of elektrotrekkers. De tekenaars draaien overuren om aan de vraag te voldoen van de klanten. Pompen, grondverzetmachines en doseerunits … iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Rob van den Berg, Weterings: "Wij hanteren drie uitgangspunten voor al onze machines en apparaten. Dat zijn veiligheid, gebruiksgemak en kwaliteit. Iedere machine die hier de deur uit gaat, voldoet aan deze kwalificaties."


Nick Weterings, Fabian Hertogh en Rob van den Berg

Praktisch iedere machine wordt op maat gemaakt. Onlangs bedacht Weterings een nieuw systeem dat gebruikt zal gaan worden door scherminstallateurs. Met deze machine is het mogelijk om eenvoudig en snel schermdoeken te kunnen wisselen. Voor het intrekken van de doeken heeft Weterings Mechanisatie, in samenwerking met Valk Systemen, de intrekbegrenzer bedacht. Deze beveiliging zorgt ervoor dat er geen draden of andere installatie-onderdelen kapot getrokken kunnen worden.

Rob: "Eén van de laatste innovaties is een volledig druk geregelde en elektrisch aangedreven krijtinstallatie. En, last but not least, de Super Chopper Compact. Deze gewasversnipperaar voldoet aan de hoogste emissienorm qua fijnstofuitstoot. Mede hierdoor is deze machine ideaal voor het versnipperen van tussenteelten in gesloten kassen. Er belanden dan geen roetdeeltjes in de kas."

Vanaf 2009 – 2010 richt Weterings Mechanisatie de pijlen ook op het buitenland. Rob: "In veel landen kunnen we iets betekenen. Het uitgangspunt is vaak nog steeds dat handmatig de teelt gewisseld wordt. In Nederland is dat onbestaanbaar. Dat is natuurlijk te danken aan de Nederlandse grootschaligheid en het uitgebreide loonwerkersbestand. Onze oplossingen die we daar aanbieden, worden vaak met gejuich ontvangen. Voor ieder wat wils. Onze versnipperaars bieden we aan in een grote capaciteitsrange."

Voor meer informatie:
[email protected]
Weterings Mechanisatie
Oude Hooislag 4
2691 NH 's-Gravenzande
Telefoon: 0174 - 416 481
[email protected]
www.weterings.nl