Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ierse multinational breidt aanwezigheid VS uit

Total Produce koopt 50% aandelen The Fresh Connection

Total Produce heeft de helft van de aandelen in het Californische bedrijf The Fresh Connection gekocht. Daarmee breidt het Ierse bedrijf haar aanwezigheid in Noord-Amerika verder uit.

The Fresh Connection werd opgericht in 1994 en heeft het hoofdkwartier in Lafayette, Californië. Het bedrijf is tegenwoordig een grote exporteur met in 2016 een omzet van 165 miljoen dollar. Het bedrijf exporteert een breed assortiment groenten en fruit naar meer dan 35 landen vanuit vier vestigingen.

Het bedrijf werkt samen met een netwerk van telers in de VS, Mexico, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en Australië. De belangrijkste producten in het assortiment zijn citrus, appelen, peren, druiven, kersen, zachtfruit en steenfruit.

Hank Miller zal aanblijven als aandeelhouder en CEO van het bedrijf. Will Mehrten blijft aan als President. "We zijn trots op deze samenwerking met Total Produce Group. Deze transactie zal het bedrijf dat we opgebouwd hebben over de afgelopen jaren verder versterken. We geloven dat de samenwerking kansen zal opleveren voor The Fresh Connection waar de aandeelhouders, inclusief telers, leveranciers, werknemers en klanten van zullen profiteren."

Total Produce reageert: "We zijn blij dat we aandeelhouders worden van The Fresh Connection. Deze transactie verbreed onze Amerikaanse aanwezigheid verder en voorziet in een strategie om andere markten te betreden. We zien er naar uit om samen te werken met Hank, Will en de mensen binnen The Fresh Connection."

Meer informatie:
Publicatiedatum: