Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NPM Capital en Hillenraad Partners slaan handen ineen

Investeringsmaatschappij NPM Capital en Hillenraad Partners gaan de komende jaren intensief samenwerken om de positie van de Nederlandse tuinbouwsector internationaal verder te versterken. De combinatie van lange termijn groeikapitaal (NPM Capital) en de kennis van de sector (Hillenraad Partners) kan de ontwikkelingen in de Nederlandse tuinbouw in een stroomversnelling brengen, aldus beide partijen.

Hillenraad Partners adviseert ondernemingen in de sectoren food, tuinbouw, toelevering en uitgangsmaterialen. "Toegang tot niet-bancair groeikapitaal is steeds vaker onderdeel van de daarbij horende (complexe) financieringsvraagstukken. NPM Capital kan dat als geen ander, met een lange termijn investeringshorizon en een actieve betrokkenheid op weg naar die schaalvergroting", zegt Martien Penning, managing partner van Hillenraad Partners.

NPM Capital is al langer actief in food- en agri-sectoren en ziet veel kansen voor deelnemingen in nieuwe groeiplatformen. Rutger Ruigrok, managing director van NPM Capital: "Samen met Hillenraad Partners kunnen wij nu veel gerichter bedrijven identificeren die een lange termijn groeistrategie hebben, organisch dan wel via een buy and build aanpak. De snelle, vaak disruptieve technologische ontwikkelingen in de sector sluiten bovendien naadloos aan bij onze investeringsfocus." In de komende periode zullen Hillenraad Partners en NPM Capital nader invulling geven aan de samenwerking en de mogelijke opbouw van een strategische portefeuille.

Voor meer informatie:
www.npm-capital.com
www.hillenraadpartners.nl
www.hillenraad100.nl
Publicatiedatum: