Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marokko: 351.000 ton AGF naar Rusland

Tuinbouwproducten vormen 97% van alle Marokkaanse export naar Rusland, meldde de Marokkaanse minister van Landbouw, Aziz Akhannouch, op een bijeenkomst met een Russische delegatie in Marokko.

Aziz : "In 2016 exporteerde Marokko 351.000 ton tuinbouwproducten naar Rusland. Bovendien werd het koninkrijk vorig jaar de grootste leverancier van tomaten aan Rusland. Daarnaast levert Marokko grote partijen citrus aan de Russische markt. Ik weet bijvoorbeeld dat de Russische consument erg geïnteresseerd is in Marokkaanse mandarijnen. De betrekkingen tussen Marokko en Rusland worden beter dan ooit tevoren en geven ons grote verwachtingen voor de toekomst," voegt de minister hieraan toe.

Het bedrijfsforum, dat plaatsvond in de Marokkaanse hoofdstad Rabat, werd gehouden in de aanloop naar het bezoek van de Russische premier Dmitri Medvedev en werd bezocht door vertegenwoordigers van circa 20 Russische bedrijven die onder andere werkzaam zijn op de vlakken energie, vervoer, landbouw enfarmaceutica.

Bron:tass.com
Publicatiedatum: