Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Philip De Winter versterkt team B-E de Lier België

Per 2 oktober is Philip De Winter gestart als accountmanager bij Codema B-E De Lier BVBA in Sint Katelijne Waver, Belgiƫ. Philip De Winter is de tweede aanwinst binnen het nieuwe commercieel team van Codema B-E De Lier BVBA.De Winter gaat een extra boost geven aan de verkoop van water- en elektrotechnische installaties en logistieke systemen, zoals MGS, tafel- en rolcontainersystemen. Het nieuwe commercieel team gaat daarnaast verkoopactiviteiten uitbreiden en projectmanagement moderniseren. "De kracht van de internationale groep wordt hierbij gebruikt, terwijl de lokale aanwezigheid zorgt voor intensief contact met klanten en snelle serviceverlening", laat het bedrijf weten. "Hiermee worden grote stappen gezet op een uitbreiding van de Belgische activiteiten van Codema."

Design-Develop-Deliver
Gedurende afgelopen decennia levert Codema oplossingen op maat voor de tuinbouwsector. "Door intensieve samenwerking en met inzet van de methodologie 'ontwerpen- ontwikkelen- leveren', delen we onze kennis en vaardigheden op tuinbouwgebied."

Voor meer informatie:
Codema Systems Group
T: +31 (0)10 521 27 55
[email protected]
www.codema.nl
Publicatiedatum: