winactie

Voshol Warmte en Elektrotechniek viert 15 jaar Priva dealerschap

Al 15 jaar is Voshol installateur en dealer van Priva en velen hebben de weg naar ons al weten te vinden voor hun advies, installatie, service en onderhoud van de Priva systemen. Dit willen ze graag vieren met een toepasselijke winactie. En tevens is dit een mooie gelegenheid om de aandacht te vestigen op de nieuwe net gelanceerde Priva Compass procescomputer.De Priva Compass
De Priva Compass procescomputer is een computer die zowel irrigatie, klimaat, fotosynthese, water en energie kan regelen voor 4 afdelingen. Priva Compass bestaat uit kleine, flexibele hardware en software modules en heeft een zeer gebruiksvriendelijke bediening. Hiermee kunt u elk moment van de dag uw proces monitoren. Priva Compass is met zijn hypermoderne techniek en betaalbare prijs uniek in de markt. Met het ingebouwde wifinetwerk kunt u de computer vanaf elk apparaat bedienen, wanneer u maar wilt. De software is los verkrijgbaar u kunt per teeltzone en per thema kiezen voor basismodules of geavanceerde modules. En kan dus ingericht worden naar ieders eigen wens.

Download de Compass folder voor meer informatie:
https://www.priva.com/nl/-/media/downloads/product-documents/horti/compass/brochure-priva-compass-nl-rgb.pdf

Meer informatie over de Compass is te vinden op de website van Priva:
https://www.priva.com/nl/producten/compassWin uw aankoopbedrag terug
De eerste 10 telers die bij Voshol Warmte en Elektrotechniek een Priva Compass aanschaffen maken kans om het aankoopbedrag twv € 1950,- terug te winnen. Dit staat gelijk aan de Priva Compass S2 hardware exclusief software modules.

Heeft u interesse in een klimaat computer en wilt u kans maken om uw aankoop bedrag terug te winnen neem dan contact op via mail info@janvoshol.nl of via telefoon 010 – 5114052 o.v.v. Priva jubileum.

U kunt ook uw gegevens achterlaten op privajubileum.janvoshol.nl, dan neemt Voshol zo spoedig mogelijk contact met u op over de mogelijkheden. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie en de algemene voorwaarden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven