Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14-18 juni, Amsterdam

‘s Werelds grootste (en kleinste) komkommerdierentuin

Op 14 juni, Wereld Komkommerdag, opent 's werelds grootste, kleinste en meest ongewone komkommerdierentuin zijn poorten in Amsterdam. De zoölogische komkommertentoonstelling, gesticht door twee anonieme visionairs met een bijzondere interesse in excentrieke komkommers, is van 14 tot 18 juni geopend op de Ten Katestraat 117. Deze 'Curious Cucumber Zoo' etaleert naast deze expositie het unieke karakter van de komkommer ook in wonderlijke cocktails. Entree is gratis. Tickets voor deze merkwaardige menagerie zijn te reserveren via de evenementpagina.


 
The Curious Cucumber Zoo
Met de opening van de Curious Cucumber Zoo maakt een unieke komkommercollectie zijn wereldpremière in een excentrieke hoofdstad: Amsterdam. Tot dusver was de collectie enkel te bezichtigen door een select gezelschap, waaronder Hendrick's Parapsychologie-afdeling en 's werelds meest prominente expert in narwalonderzoek.
 
Vanaf 14 juni opent de Curious Cucumber Zoo voor vijf dagen haar deuren voor het grote publiek. De opening van de komkommerdierentuin komt gelijktijdig met het nieuws dat komkommers een sterke paranormale gevoeligheid vertonen. Bezoekers van de zoo hoeven nergens voor te vrezen, de telepathische vermogens van een aantal van de komkommers in de expositie daargelaten.
 
De zoektocht naar de komkommercollectie
Op een ongewone avond, waar bijzonder aangename Hendrick's & Tonics vloeiden, besloten twee anonieme visionairs hun twee grote liefdes te combineren: land en zee bereizen en tegelijkertijd 's werelds meest opmerkelijke komkommersoorten ontdekken. Echter vroeg die reis om de expertise van de grootste autoriteit op het gebied van deze groene, rechte groentes. Hendrick's Gin – bekend als de gin met komkommerinfusies – financierde de expeditie, waarmee de meest eigenaardige komkommers werden vergaard. De collectie staat in bepaalde kringen dan ook beter bekend als Hendrick's Curious Cucumber Zoo.
 
'Zagen we de komkommergrotten van Poiana Sibiului in Transsylvanië? Misschien. Baden we in het groene water van een afgelegen Tibetaans komkommertoevluchtsoord? Kan niet worden bevestigd noch worden ontkend. Stellen we de lezers te veel vragen in deze veel te korte quote? Absoluut.' – Anoniem visionair, medeoprichter van Hendrick's Curious Cucumber Zoo
 
Hendrick's Curious Cucumber Zoo serveert in haar dierentuin een unieke selectie cocktails geïnspireerd door de eigenaardige komkommercollectie. Daarnaast bezit de markante menagerie een komkommercrèche, speciaal voor diegenen die hun kleine komkommerexemplaren niet alleen thuis achter willen laten. Iedereen wordt dan ook aangeraden om vooral hun komkommer mee te nemen om sociale interactie tussen de groentes te stimuleren.
 
Publicatiedatum: