In een vol programma worden bezoekers geïnspireerd met nationale en internationale praktijkvoorbeelden. Dit zijn de sprekers tijdens de bijeenkomst:
Sprekers
- Oscar Farinetti is de CEO en grondlegger van Eataly. In 2004 startte hij dit concept in Italië, maar inmiddels heeft Eataly ruim 28 winkels wereldwijd, waarvan twee in New York. Farinetti neemt u mee in zijn visie op food en in het verhaal achter dit bijzondere concept dat geldt als het ultieme voorbeeld van blurring.
- Daniël de Blok is de CEO en founder van Happy Italy, dat ook in 2016 weer groei doormaakte. Italië staat volop in de belangstelling tijdens het FSIN Brunchcongres. Want hoewel Happy Italy een Nederlands concept is, serveert de keten Italian Food. Vers, snel en scherp geprijsd. Daniël de Blok gaat in op de succesfactoren van dit snelgroeiende concept.
- Frank Quix is directeur van Q&A Research en Consultancy dat onderzoek doet naar onder meer consumentengedrag. Van zijn hand verscheen een aantal jaar geleden het boek 'De strijd om het maagaandeel'. Quix bekleedt sinds 2005 de Anton Dreesmann Leerstoel voor Retailmarketing aan de universiteit van Amsterdam. Tijdens het congres neemt hij je mee in de betekenis van de veranderingen in de foodsector voor vandaag.
- Jan-Willem Grievink, directeur van het FSIN, deelt de laatste stand van zaken in de food(service)markt en de belangrijkste outlooks voor 2017 en de jaren daarna. Hij is tevens dagvoorzitter tijdens het FSIN Brunchcongres.
Programma
9.00 uur: Ontvangst
9.30 uur: Welkom & Opening door Paul Bringmann, voorzitter van het FSIN, en Jan-Willem Grievink
09.45 uur: Frank Quix, directeur Q&A: Van point of sale naar point of engagement
10.30 uur: Daniël de Blok, founder en CEO Happy Italy: Hoe Happy Italy de Nederlandse markt verovert
11.05 uur: Pauze
11.40 uur: Jan-Willem Grievink, directeur FSIN: Food & Disruption: de strategische agenda voor de komende jaren
12.15 uur: Oscar Farinetti, founder en CEO Eataly: The ultimate blurring formula
13.30 uur: Afsluiting en lunch
Met behulp van een aantal van de leden zal FSIN na afloop van het congres een lunch verzorgen. Voor de derde keer wordt daar een lunch-competitie aan gekoppeld en na afloop van het congres kunnen bezoekers hun stem uitbrengen op zijn of haar favoriete product. In 2015 was Koppert Cress de eerste winnaar van de FSIN-trofee. In 2016 nam Bakerstreet het stokje over.
Locatie
Amsterdam RAI
Europaplein
1078 GZ Amsterdam
Voor meer informatie en/of inschrijvingen, klik hier.