Horecaleverancier Driessen Food start eigen groentesnijafdeling
"Na een maand produceren blijken de resultaten succesvol, we krijgen van onze afnemers veel complimenten over de verbeterde kwaliteit van de gesneden groente. Doordat we in eigen huis met onze eigen vakmensen produceren kunnen we nog meer versheid, service en maatwerk bieden. Deze investering past in ons streven om de keten zoveel mogelijk in eigen hand te hebben en het service- en kwaliteitsniveau voor onze klanten te blijven verhogen", vervolgt Driessen.
Rechts: Christiaan Driessen
Nieuwe huisstijl en website
Het familiebedrijf heeft tevens een nieuwe huisstijl inclusief logo en een nieuwe website geïntroduceerd. "Op de nieuwe website brengen we productinformatie, achtergrondinformatie, aanbiedingen en nieuws. Met een fris logo en opvallende foto´s van onze versspecialisten op onze wagens en op de website zijn we on- en offline meer herkenbaar. We dragen uit wat we zijn en waar we de beste in zijn: versspecialisten voor de horeca die ambachtelijk en met vakkennis werken. Het ambacht brengt ons terug naar de authenticiteit van ons familiebedrijf dat dateert van 1899.
Sinds een aantal jaren bieden we een volwaardig visassortiment vanuit ons eigen visproductiebedrijf. Met de groentensnij-afdeling is weer een stap gemaakt naar meer productie in eigen beheer en daarmee een hogere kwaliteit en een hoger serviceniveau. We groeien hard, steeds meer klanten zijn overtuigd van onze constante hoge kwaliteit en het maatwerk dat we leveren op onder meer portionering, garing, pekelen en het maken van allergeenvrije producten. Klanten kunnen tot 23.00 uur bestellen, waarna ze de volgende dag geleverd krijgen.
In deze snel veranderende foodwereld waarin trends en nieuwe horecaconcepten elkaar in rap tempo opvolgen hebben wij als producent en leverancier een flexibele rol en hebben we het ambacht in eigen huis, waardoor we snel kunnen inspelen op de marktbehoefte", aldus Christiaan Driessen.
www.driessenfood.nl