Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horecaleverancier Driessen Food start eigen groentesnijafdeling

Horecaversleverancier Driessen Food heeft per december 2015 een gloednieuwe groentensnij-afdeling in eigen huis in gebruik genomen. De AGF-vestiging in Utrecht is uitgebreid met een snijafdeling, waar zeven mensen in drie shifts per dag werken. "Hierdoor kunnen afnemers nog sneller over vers gesneden groente en rauwkost van de allerbeste kwaliteit beschikken", vertelt directeur Christiaan Driessen.

"Na een maand produceren blijken de resultaten succesvol, we krijgen van onze afnemers veel complimenten over de verbeterde kwaliteit van de gesneden groente. Doordat we in eigen huis met onze eigen vakmensen produceren kunnen we nog meer versheid, service en maatwerk bieden. Deze investering past in ons streven om de keten zoveel mogelijk in eigen hand te hebben en het service- en kwaliteitsniveau voor onze klanten te blijven verhogen", vervolgt Driessen.


Rechts: Christiaan Driessen

Nieuwe huisstijl en website
Het familiebedrijf heeft tevens een nieuwe huisstijl inclusief logo en een nieuwe website geïntroduceerd. "Op de nieuwe website brengen we productinformatie, achtergrondinformatie, aanbiedingen en nieuws. Met een fris logo en opvallende foto´s van onze versspecialisten op onze wagens en op de website zijn we on- en offline meer herkenbaar. We dragen uit wat we zijn en waar we de beste in zijn: versspecialisten voor de horeca die ambachtelijk en met vakkennis werken. Het ambacht brengt ons terug naar de authenticiteit van ons familiebedrijf dat dateert van 1899.

Sinds een aantal jaren bieden we een volwaardig visassortiment vanuit ons eigen visproductiebedrijf. Met de groentensnij-afdeling is weer een stap gemaakt naar meer productie in eigen beheer en daarmee een hogere kwaliteit en een hoger serviceniveau. We groeien hard, steeds meer klanten zijn overtuigd van onze constante hoge kwaliteit en het maatwerk dat we leveren op onder meer portionering, garing, pekelen en het maken van allergeenvrije producten. Klanten kunnen tot 23.00 uur bestellen, waarna ze de volgende dag geleverd krijgen.
In deze snel veranderende foodwereld waarin trends en nieuwe horecaconcepten elkaar in rap tempo opvolgen hebben wij als producent en leverancier een flexibele rol en hebben we het ambacht in eigen huis, waardoor we snel kunnen inspelen op de marktbehoefte", aldus Christiaan Driessen.

www.driessenfood.nl
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer