Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kühne + Nagel-Group: Overname van ReTrans

De Kühne + Nagel-Group heeft een overeenkomst voor de complete overname van ReTrans ondertekend, zo meldt het bedrijf. ReTrans is een vooraanstaande Amerikaanse aanbieder van verkeersoplossingen binnen het landverkeer en intermodaal verkeer. De overname van ReTrans past bij de huidige verkeersstrategie van Kühne + Nagel en zal de positie van het bedrijf als geïntegreerde logistiek dienstverlener in Noord-Amerika aanzienlijk versterken.

ReTrans, met het hoofdkantoor in Memphis, VS (Tennessee), werd in 2002 opgericht. Met meer dan 300 medewerkers in 68 kantoren genereert het bedrijf een jaarlijkse omzet van meer dan 500 miljoen Amerikaanse dollar (circa 447 miljoen euro). De kerncompetentie van het bedrijf is de verkoop en de optimalisering van intermodale transporten, deelpartijen (LTL) en compleetladingen (FTL).

Dr. Detlef Trefzger, CEO van de Kühne + Nagel-Group, over de overname: "Onze klanten zullen voortaan van end-to-end Supply Chain-oplossingen in Noord-Amerika kunnen profiteren. Gecombineerd met onze sterke zeevracht-, luchtvracht-, en contractlogistiekactiviteiten zal deze overname onze groei versnellen."

De transactie moet nog worden goedgekeurd door de verantwoordelijke Amerikaanse instantie voor fusiecontrole. Over de aankoopprijs zwijgen beide partijen.
Publicatiedatum: