Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

UC Davis organiseert jaarlijkse cursus Postharvest

De Universiteit van Californië in de universiteitsstad Davis organiseert ook dit jaar weer de Postharvest Technology of Horticultural Crops Short Course. De cursus vindt ditmaal plaats van 15 tot 26 juni in het Postharvest Technology Center.



De eerste week van de cursus zal worden gehouden van 15 tot 19 juni, gevolgd door optionele excursies gepland voor 22-26 juni. De eerste week bevat lezingen en manifestaties en deelname is een voorwaarde voor het bijwonen van de excursie. De wereldberoemde cursus is een intensieve studie van de huidige technologieën, die worden gebruikt voor de behandeling van fruit, noten, groenten en siergewassen in Californië.

De eerste week omvat lezingen en actieve workshops en demonstraties. In de tweede week staan bezoekjes aan teeltbedrijven op het programma, onder meer in de grote centrale vallei van Californië en de kustgebieden.

Om je aan te melden, ga naar de webpage, of neem contact op met Ms. Penny Stockdale.
Publicatiedatum: