Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alweco ontwikkelt kennisplatform met Noord-Amerikaanse tuinbouwleverancier

Dit jaar werken Alweco Scherminstallaties en Westland Greenhouse Equipment & Supplies uit St. Catharines, Ontario Canada al meer dan 20 jaar samen. Tot volle tevredenheid van beide partijen. Onlangs werd besloten om de samenwerking te verdiepen in een kennisplatform, waar kennis van schermtechniek en ervaring met de Noord-Amerikaanse markt intensiever wordt gedeeld en gebruikt als basis voor verdere innovaties en slimme toepassingen, specifiek voor deze markt.



Binnen deze afdeling worden vanaf nu alle Noord-Amerikaanse schermprojecten beoordeeld, die door Alweco en Westland Greenhouse Equipment & Supplies worden aangedragen. Omdat elk schermproject, groot of klein om een maatoplossing vraagt die aansluit op de lokale klimaatomstandigheden en de aanwezige kasinstallaties, is een intensieve een-op-een benadering noodzakelijk gebleken. Door meer inzicht in de unieke complexiteit van elk project, kunnen de juiste experts uit Nederland en Noord-Amerika aangesteld worden voor de uitvoering van het schermproject, wat leidt tot een optimaal schermresultaat.

Samenwerking
Alweco en Westland Greenhouse Equipment & Supplies zijn al jarenlang actief in de tuinbouwsector en hebben een groot netwerk op weten te bouwen. Vanuit het kennisplatform wordt ook de specifieke kennis van deze experts gebruikt om de schermprojecten van Alweco te optimaliseren. Zelfs ervaringsdeskundigen, zoals kwekers uit Canada en de USA, dragen bij aan de technologische ontwikkelingen binnen het platform. Deze kennis en ervaring wordt gebundeld en gebruikt om sneller in te kunnen spelen op technische vraagstukken, vooral gericht op Canada en de USA.

Vertegenwoordigers
De nauwere samenwerking tussen de twee bedrijven heeft vooral betrekking op innoveren en het verbeteren van schermtoepassingen op maat voor Noord-Amerikaanse kwekers. Alhoewel er vanaf nu meer experts achter de schermen werkzaam zullen zijn, blijven Nico Niepce van Alweco, maar ook Geert van Zanten en Craig Riesebosch van Westland Greenhouse Equipment & Supplies de contactpersonen voor alle schermprojecten in Canada en de USA.

Voor meer informatie:
Alweco
Nico Niepce
+31(0)174 – 516 131
nico@alweco.nl

Westland Greenhouse Equipment & Supplies
Geert van Zanten
1 (905) 658-3878
geert@westlandgs.com
Craig Riesebosch
+1 905 658 9525
craig.westland@bellnet.ca

Publicatiedatum: