Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fragaria Holland en Goossens Flevoplant gaan uit elkaar

Acht jaar na de oprichting hebben Fragaria Holland en mede aandeelhouder Goossens Flevoplant besloten uit elkaar te gaan. Fragaria Holland is een samenwerkingsverband van vijf aardbeiplantenkwekers en naast Plant Research International mede-eigenaar van Fresh Forward. Fresh Forward is een van de belangrijkste en gerenommeerde veredelaars / leveranciers van nieuwe aardbeienrassen in Europa.

Flevoplant heeft naast de plantenvermeerdering al meerdere jaren een eigen veredelingstak. Gezien de voortvarende ontwikkeling van beide veredelingsprogramma's en de wens van partijen om rassen uit beide programma's volledig in de markt tot hun recht te laten komen, is in goed overleg besloten om in de toekomst in een andere vorm te blijven samenwerken. Goossens Flevoplant zal terugtreden als aandeelhouder in Fragaria Holland. De partijen zijn op dit moment nog in overleg hoe de nieuwe samenwerking precies vorm gaat krijgen. Wens is in ieder geval om elkaar aan te blijven vullen in de markt.
 
Voor meer informatie:
Fragaria Holland BV
http://fragariaholland.nl/



Goossens Flevoplant BV
http://www.flevoplant.nl/
Publicatiedatum: