Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"verleiding moet groot zijn"

Rotonde Uden versierd met drie aardbeien

Sinds zaterdag 19 juli staan er op een rotonde in Uden drie enorme aardbeien. Het is een initiatief van Jan en Birgitte van den Elzen. In alle vroegte, rond 5 uur 's ochtends, zijn afgelopen zaterdag drie enorme aardbeien geplaatst op de rotonde van afslag 14 aan de A50 in Uden.



"Je moet zorgen dat de weg voor de drukte weer vrij is", vertelt Birgitte, die samen met Jan de aardbeien liet plaatsen voor promotie van hun automatiek. Het bedrijf verkoopt het grootste deel van hun teelt via Fruitmasters, maar ook een gedeelte zelf via automaten, waarin zij naast aardbeien ook jam en ijs van eigen aardbeien aanbieden . "En de verleiding om hier langs(aan) te komen, moet natuurlijk groot zijn!"



De afgelopen weken ging er behoorlijk wat aan de exercitie vooraf. De aardbeien zijn gemaakt door een lokale kunstenares en de elementen zijn verankerd in beton.. Binnenkort wordt de rotonde nog in stijl aangeplant.



Voor meer informatie over de thuisverkoop van Jan en Birgitte van den Elzen:
www.aardbeienvanjan.nl

Een andere opvallende 'gezonde' rotonde is te zien in in Hout-Blerick. Op deze rotonde is prei geplant. Chrisje Christiaens plaatste hier foto's van op Facebook: