Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Agrafiekbeeldje uitgereikt tijdens Agribex in Brussel

Stoffels wint Tuinbouw-Oscar

Stoffels Tomaten heeft gisteren een Agrafiekbeeldje gewonnen, een 'Oscar voor de land- en tuinbouw'. Het bedrijf won de prijs in de categorie 'innovatie en management'. De Agrafiekbeeldjes worden slechts om de twee jaar uitgereikt, tijdens de internationale beurs voor landbouw en veeteelt Agribex in Brussel. Rekad, de agrarische uitgeverij uit Herentals die de wedstrijd organiseert, wil hiermee land- en tuinbouwers onderscheiden die op een innovatieve en duurzame manier hun bedrijf managen.De jury sprak lovend over het vernieuwende karakter en het personeelsbeleid van Stoffels. Verder werd ook verwezen naar de duurzame teelt en het ontwerpen van eigen verpakkingen zonder daarbij de rol van de veiling Hoogstraten uit het oog te verliezen. "Dit glastuinbouwbedrijf is niet alleen een van de grootste tomatenbedrijven in ons land, het neemt ook al achttien jaar het voortouw op het vlak van innovatie."
"Het was best nog spannend want wij waren de laatste categorie waarvan de winnaar bekend werd gemaakt", aldus Paul Stoffels. "We waren genomineerd en dan wil je natuurlijk ook graag met de prijs naar huis gaan. Het is een hele eer en zeker wat de categorie betreft. Innovatief ondernemerschap en goed management zijn twee pilaren waar we ons bedrijf op proberen te bouwen."

Het juryrapport kunt u lezen op de website van Agrafiek.

Voor meer informatie:
Stoffels Tomaten
Paul Stoffels & Petra Veldman
Kleine Gammel 61
2310 Rijkevorsel
03 314 24 48
www.stoffels-tomaten.be
[email protected]
Publicatiedatum: