Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Efficiënt scheidende luchtdeuren

AFIM luchtdeuren van producent Air In Motion hebben een hogedrukventilator en een speciaal vormgegeven uitblaasmodule die klimaatzones tochtvrij scheidt en onbelemmerde transporten mogelijk maakt. De systemen zijn geschikt voor omgevingen boven 0 ºC. Voor lagere temperaturen tot -30 ºC is de AFIM IGLO® ontworpen. De diepe droging van de circulerende lucht voorkomt ijsvorming (ook op verdampers), mistvorming en gladde vloeren bij de scheidingszone. De doorgangen zijn volledig vrij, hebben geen tochtdeuren, snelloopdeuren of strokengordijnen, zodat ook geen risico bestaat op beschadigingen.

De energiebesparingen kunnen oplopen tot 60% waardoor een installatie vaak al binnen 2 jaar is terugverdiend. Bereikbaar zijn luchtsnelheden tot 6 m/s tegen 0,9 m/s bij traditionele systemen. Scheiding is mogelijk op basis van temperatuurzones en de aanwezigheid van geuren, stof of insecten. De systemen zijn reeds in gebruik bij vriescellen van ruim 2000 m2. Andere toepassingen zijn verfspuiterijen, laadperrons, zuivel- en versafdelingen. Mogelijk zijn standaardinstallaties en ook maatwerk.

Voor meer informatie:
Air In Motion
Vloetweg 22
5815 AR Merselo
Tel. 0478-853287
Fax 0848-374457
[email protected]
www.airinmotion.nl
www.afim-luchtdeur.nl

Publicatiedatum: