Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Special jaaroverzicht 16-31 maart

Tachtigjarig en twintigjarige jubilea in maart


Twintig jaar Purple Pride gevierd met introductie Melanza

Aubergines genoeg in maart op de SS Rotterdam. Daar vierde telersvereniging Purple Pride haar 20-jarig jubileum. De avond werd opgeluisterd door de introductie van het nieuwe aubergine-concept Melanza.

"vooral trots op KIDK en KIDK-vrijwiliggers"
Kom in de Kas-imitatie zorgt voor irritatie
Wie zin heeft, kon afgelopen maart drie dagen op bezoek in kassen. Op maandag, Tweede Paasdag, naar de Albert Heijn Boeren Lentedagen en op zaterdag en zondag naar Kom in de Kas. Die timing is uiterst ongelukkig, vindt de organisatie van KIDK.


REO Veiling krijgt Groente Paleis op het dak

Bovenop het dak van de loods van de REO Veiling komt-ie te staan: dakkas Het Groente Paleis.Team Van Bergen Kolpa Architecten met Meta, Wageningen UR, Smiemans en Technum Engineers heeft de ontwerpwedstijd, onder leiding van de Vlaams Bouwmeester, gewonnen voor dit voedsel-onderzoekcentrum te Roeselare.



Doorplukken tot je tachtigste
Wat doe je op je tachtigste? Puzzelen, met de kleinkinderen spelen en kijken of de geraniums groeien? Dat is allemaal niets voor meneer Van Dorp. Hij vierde vorige week, op zaterdag 19 maart, zijn tachtigste verjaardag. "En nog steeds kan-ie het niet laten om bij zijn zoon Peter van Dorp mee te helpen."


Eviek van der Arend, Westlandse Plantenkwekerij:
"Ons tuinbouwbedrijf is net een hotel"
Ondernemen in de tuinbouw is topsport. Daar weet Eviek van der Arend, commercieel en financieel directeur van Westlandse Plantenkwekerij (WPK) alles van. De hoge kwaliteitseisen aan groenteplanten enerzijds en de strenger wordende eisen aan bestrijdingsmiddelen anderzijds, dwingen het bedrijf om steeds scherper te werken.


Publicatiedatum: