Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RPO ICT Solutions meer dan 25 jaar vernieuwend

Goede automatisering van kritische bedrijfsprocessen is essentieel voor de bedrijfsvoering van iedere AGF handelaar. Als systeemhuis ontwikkelt RPO standaard ERP software onder de naam Freshng. "De basisfunctionaliteit van de Freshng software is voldoende dekkend voor de behoefte van elk AGF bedrijf. Met voldoende bedoelen wij dat AGF bedrijven in basis beschikken over programmatuur, die al hun behoeften betreffende automatisering compromisloos afdekt. Handelstermen en functionaliteit zoals onder andere inkoop, verkoop, voorraad en partijadministratie, tracking & tracing, fustadministratie en een volledig geïntegreerde financiële administratie maken standaard onderdeel uit van de software. Eén totaaloplossing, dat is innovatief en praktisch. De Freshng software draagt bij aan efficiency, snelheid van handelen, scherpe analyses bij het vaststellen van verkoopprijzen en een optimaal inzicht in bereikte resultaten."

Onlangs lanceerde RPO Release 10 van zijn pakket Freshng Advanced Edition. In deze nieuwste Release zijn een aantal specifieke veranderingen doorgevoerd, die de gebruiksvriendelijkheid positief beïnvloeden. Zo kunnen er onder andere hulpprogramma’s worden gebruikt in de financiële administratie voor het onderhouden en herberekenen van systeemgegevens. En kunnen dag – en kostprijs door elkaar gebruikt worden bij het berekenen van de verkoopadviesprijs. Zo ook is het mogelijk automatisch een digitaal archief aan te leggen van verzonden of geprinte rapporten. Tevens is het aantal sneltoetsen sterk uitgebreid om nog efficiënter en ergonomischer te kunnen werken.

De Freshng Advanced Edition software kent naast de standaard basisfuncties ook nog extra functionaliteit welke na aanschaf volledig wordt geïntegreerd. Zo is er onder andere EDI, WMS, Transportplanning, Douane documenten handling, Exportdocumenten, Sourceplanning, Loodsverkoop, Extended Messaging en Business Intelligence.

RPO ICT Solutions is sterk betrokken bij de voortgang en ontwikkeling van zijn relaties. Daarin ligt het succes van deze onderneming. Op de juiste manier dienstverlening bieden, geldt als rode draad binnen hun dagelijkse werkzaamheden en is de sleutel tot succes. RPO ICT Solutions levert al meer dan 25 jaar volwaardige AGF-software oplossingen.
Publicatiedatum: