Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Snelheid en gebruiksgemak bij het picken en verzenden van orders bij Nature’s Pride

Nature's Pride in Maasdijk hecht grote waarde aan de controle over haar bedrijfsprocessen. Binnen alle onderdelen van het bedrijf wordt Micosoft Dynamics NAV in combinatie met SI Foodware van Schouw Informatisering ingezet om controle en inzicht te vergroten. Zo ook bij het picken en verzenden van orders. Hiervoor zet Nature's Pride een geavanceerde scanoplossing in, waarbij snelheid en gebruiksgemak centraal staan.

Als een inkoop-, productie-, of transferorder klaar is voor verkoop, dan ziet de verkoper op zijn Verkoop Voorraad Scherm wat hij kan verkopen. Nadat hij de order vrijgeeft, verschijnt deze automatisch op de vloer in het Overzicht Magazijn Activiteiten Scherm bij de planners. Via het Werklastenscherm kan de Planner zien welke orderpicker beschikbaar is en stuurt via het Overzicht Magazijn Activiteiten Scherm de order naar de handscanner van de picker. Deze ziet dan welke producten hij van welke locatie moet pakken.



 
Op de pick-locatie scant hij de gewenste producten naar een drager toe en voert de pick uit. Vervolgens brengt hij de dragers naar de verzendlocatie toe en scant de order ook naar de verzendlocatie toe.
 
Publicatiedatum: