Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De keur-app van RPO

RPO is al ruim 27 jaar actief met hard- en software oplossingen voor de AGF-branche. RPO volgt trends op de voet, om ze vervolgens te vertalen naar werkbare concepten. Een van die trends is het digitaliseren van informatiestromen. RPO heeft onlangs een keur app ontwikkeld waarmee tot tevredenheid gewerkt wordt. Deze keur app optimaliseert bedrijfsprocessen, creƫert snelheidswinst en effectievere communicatie.



Bij een van de klanten van RPO werd tot voor kort de keuringsgegevens vastgelegd in notitieboekjes en op de orderformulieren. De communicatie daarover tussen het kantoor en de keurmeesters op de vloer verliep meestal mondeling. Daar was veel tijd mee gemoeid en gegevens werden dubbel vastgelegd.

Onlangs zijn ze gaan werken met de keur app en worden er nu na binnenkomst van een partij eerst twee foto's gemaakt met de iPad: een kwaliteitsfoto, die een goede indruk geeft van de partij als geheel en een presentatiefoto met een meer commercieel karakter. Verder wordt ook van de vrachtbrief een opname gemaakt. Zodra het keurrapport is opgesteld gaat het via WiFi naar de server en is het direct beschikbaar op de back-office. Dit traject is aanzienlijk sneller dan vroeger en zorgt voor een goede en uniforme vastlegging van kwaliteitsinformatie.

Door het werken met de keur app krijgt een gebruiker realtime inzicht in de kwaliteit. Dit leidt tot hoogwaardige communicatie met de klanten en komt tegemoet aan de eisen die gesteld worden aan voedselveiligheid.

De oplossing bestaat uit een server gebaseerde ontwikkelomgeving en een app die draait op het mobiele apparaat. iOs en Android worden door deze software ondersteund. Door een brug met de back-office worden de gegevens van de ontvangen partijen in de loods realtime vanuit de software gepresenteerd in de app. Deze productgegevens worden vervolgens aangevuld met de keurwaarden die dan direct worden bijgewerkt in de software.

Wanneer u prijs stelt op meer informatie over onze keur app, een vrijblijvende demo of advies, dan vernemen wij het graag. Voor informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen (078-681 86 88) of mailen (sales@rpo.nl) met Rick Rebergen of Paul van der Es.
 
Publicatiedatum: