Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Software, hardware en E-commerce onder één dak bij Alfa Automatisering

Alfa Automatisering ontwikkelt al 25 jaar specialistische software voor de versbranche. Omdat haar basis in de bloemensector ligt, is het merendeel van de klanten daaruit afkomstig. Maar inmiddels ontdekken ook steeds meer AGF-bedrijven op de Nederlandse groothandelsmarkten de specialistische systemen. Vooral de draadloze handterminals die - gekoppeld aan het softwarepakket AlfaPro - direct afleverbonnen of facturen afdrukken en betalingen verwerken, blijken populair.



AlfaPro is modulair opgebouwd. Daardoor kan ook rollende voorraad en consignatie-handel verwerkt worden. Maar er is meer! Alfa Automatisering speelt in op de groeiende behoefte aan e-Commerce in AGF sector. Aan het programma is bijvoorbeeld een door Alfa Automatisering ontwikkelde webshop te koppelen. Die is tevens bereikbaar via een APP, zodat klanten eenvoudig met hun smartphone of tablet kunnen inkopen. Voor speciale aanbiedingen is er de Click & Buy-techniek, die door zijn gebruiksgemak al bij veel groothandels bewezen heeft de omzet flink te kunnen verhogen.

Naast software kan Alfa Automatisering ook hardware leveren en installeren. Van een enkele computer tot een volledig netwerk. En wie geen zorgen over servers wil hebben, kan gebruik maken van onze Cloud diensten. In plaats van hoge inves-teringen, huurt u dan serverruimte in ons datacenter voor een vast maandbedrag. In het kader van haar 25-jarig bestaan ontvangt u in de maanden juni, juli en augustus 25% korting op de aanschaf van AlfaPro-software, webshop en Apps.

Voor meer informatie:
Alfa Automatisering
071-4021191
info@AlfaPro.nl
www.AlfaPro.nl
 
Publicatiedatum: