Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw wikkelnet: meer elasticiteit, minder gaten

Tama Plastic Industry ontwikkelde een nieuwe serie wikkelnet producten voor het verpakken van grote en kleine aardappelen, uien en wortelen. De ElastiNet FS is een van de drie nieuwe producten. Dit product heeft 15% stretch en is een verdere upgrading van het bekende Classic ElastiNet. De FS heeft 21% meer lengtedraden en minder grote gaten in het net, zodat de kleinere aardappelen, wortelen en uien beter in het net omwikkeld worden. Ook blijft dit product veel beter op breedte dan het Classic ElastiNet, waardoor veel verpakkers een of twee wikkelingen minder nodig zullen hebben en U dus tijd en kosten kunt besparen.



ElastiNet FS heeft nu ook standaard de blauwe Ndicator, die gemakkelijk het aantal wikkelingen aangeeft. De Blauwe Ndicator op ElastiNet FS laat de verpakker met het blote oog zien of het wikkelnet optimaal gestretcht is.

Daarnaast heeft Tama ook twee nieuwe FlexNet producten ontwikkeld: FlexNet FS (33% stretch) en Flex FSM (25% stretch). Deze is geschikt voor de handrollen, doordat het erg soepel naar 25% stretch rekt.

Het Tama wikkelnet wordt in Nederland gedistribueerd door Van der Windt Verpakkingen.

Meer informatie:
Van der Windt Verpakkingen
Stefan van Aken
0174 636215
www.vanderwindt.com


Publicatiedatum: