Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
KVH richt zich steeds meer op de Nederlandse telers en groenteverwerkers

"Waarom ver weg als het dichtbij kan?"

Tholen - De verpakkingsproducent Kolkman Verpakkingen Hedel sloeg de Empack dit jaar over. "Volgend jaar is de Empack weer in Den Bosch. Dan hopen we weer erbij te zijn " vertelt Gert Kolkman. Het bedrijf heeft de afgelopen dertig jaar binnen de champignon- en vleessector een grote klantenkring in het binnen- en buitenland opgebouwd Naast de champignon- en vleessector willen zij zich nu ook gaan richten op het aanbieden van verpakkingen op de Nederlandse AGF markt: "Waarom ver weg als het dichtbij kan?"



"We zijn nog niet zo heel bekend in de AGF, maar hebben alles in huis wat nodig is om de markt te bedienen," zegt Gert. Om zich te onderscheiden van concurrenten uit het buitenland, zet KVH naast een goede prijs/kwaliteitsverhouding vooral in op service en maatwerk. "Daarom richten wij ons steeds meer op de telers of verwerkers zelf. Door direct contact met de gebruiker weten we wat de problemen en uitdagingen zijn. Op die manier houden we de lijnen kort en weten we precies wat er speelt op de markt."

Meer informatie:
Kolkman Verpakkingen Hedel
Gert Kolkman
E: g.kolkman@kvh.nl
T: (0)73 5992255
www.kvh.nl