Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Een goede waterkwaliteit betekent voldoende zuurstof, goede pH en een goede EC"

Rob van Marrewijk van LEMA tomaten vertelt waarom waterkwaliteit zo belangrijk voor hem is. "Wij vinden het belangrijk dat de plant de goede samenstelling water krijgt, geen verstopte druppelaars, en dat het hele jaar geteeld kan worden met een vitale plant. We willen dat er voldoende zuurstof in het water zit voor de wortels zodat die goed functioneren. De wortels zijn de fabriek van de plant, want die zorgen dat de plant goed groeit."

Waterspecialist Han Opstal van Van Iperen werkt samen met Rob aan de hygiëne binnen het bedrijf en komt één keer in de zes weken de waterkwaliteit meten. "Een goede waterkwaliteit betekent voldoende zuurstof, goede pH en een goede EC. Het gebeurt vaak dat de PH-waarde afwijkt van wat er binnen het bedrijf gewenst is. Door het meten van de PH-waarde kan de klant de situatie bijstellen. Wij geven gestabiliseerd waterstofperoxide mee in het water. Daardoor blijft het water schoon wat in de druppelleidingen zit. Daardoor hebben we minder verstoppingen van de druppelaars, waardoor je een betere waterkwaliteit krijgt."

Voor meer informatie:
Van Iperen
Smidsweg 24
3273 LK Westmaas
Tel: +31 (0)186 57 88 88
info@vaniperen.com
www.iperen.com

Publicatiedatum: