Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie gele paprika's voor De Ruiter

De Ruiter introduceerde afgelopen maanden maar liefst drie nieuwe gele paprika's: DR2179PB, DR1161PB en Ballaidos. Dat deed het zaadhuis met een – letterlijk – vlammende campagne. Alle telers die 'branden van nieuwsgierigheid' naar deze rassen, konden dinsdag 28 juni hun hart ophalen tijdens de Rondgang Gele Paprika van De Ruiter.



Tijdens de rondgang werden vijf verschillende paprikatelers bezocht in Bleiswijk en Zevenhuizen. Uiteraard deelden de professionals van De Ruiter, waaronder technisch consultant Arend van Silfhout, alle beschikbare informatie over de nieuwe gele paprika's. De focus lag op DRPB1161 en DR2179PB. DRPB1161 is een grof ras met een gemiddeld vruchtgewicht van 210 gram en een uitstekende productie. Dit ras is bovendien zeer sterk tegen binnenrot. DR2179PB is fijner en heeft een vruchtgewicht van 190 gram. Met zijn snelle doorkleuring en uniforme vruchten is dit zeker een ras om in de gaten te houden!

Geheel in stijl met het vlammende thema van de introductiecampagne maakten de bezoekers kans op een trendy barbecue – uiteraard een gele! De gelukkige winnaars waren Ronald van de Bosch (Walero) en Daaf Steentjes van Kwekerij de Wieringenmeer. Het team van De Ruiter wenst hen veel plezier met hun prijs!





In aantocht: de nieuwe website van De Ruiter
Nog een paar dagen, dan gaat de gloednieuwe website van De Ruiter live! Daarmee maakt De Ruiter alle relevante informatie toegankelijk. Overal en op elk moment. Op www.deruiterseeds.nl vindt u een modern, helder overzicht van wat De Ruiter u allemaal te bieden heeft. Houd als relatie van De Ruiter vooral uw brievenbus in de gaten, want u kunt een bijzondere aankondiging van de website in uw brievenbus verwachten!

Meer informatie
Wilt u meer weten over DR2179PB, DR1161PB en Ballaidos of één van de andere rassen in paprika, tomaat of komkommer van De Ruiter? Neemt u dan gerust contact op met uw accountmanager.

Over De Ruiter™
De Ruiter™ levert zaden voor de glastuinbouw van tomaten, komkommers, paprika's en aubergines en onderstammen. De Ruiter helpt telers van verwarmde, beschermde groenten bij het leveren van de beste producten op de markt.

 
Publicatiedatum: