Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rijk Zwaan Hellas officieel geopend

Rijk Zwaan Hellas vierde zijn officiƫle opening samen met meer dan 150 telers, dealers en andere partners uit Griekenland en Nederland. Het evenement vond plaats op het hoofdkantoor en proefstation, beiden gevestigd in Irapetra op Kreta.

Rijk Zwaan Hellas is de 32e dochteronderneming van Rijk Zwaan, een bedrijf met wereldwijd meer dan 2500 werknemers, dat groentezaden ontwikkelt en verkoopt. Per 1 januari 2016 nam Rijk Zwaan Hellas de verkoopactiviteiten over van de voormalige Rijk Zwaan-distributeur Agrosystem.

"Met een eigen dochteronderneming kunnen onze veredelaars nog directer inspelen op de wensen van de Griekse markt en zal de beschikbaarheid van informatie voor de hele keten verbeteren", zegt directeur Marco van Leeuwen. "De oprichting van Rijk Zwaan Hellas zal daarmee bijdragen aan een verbreding van ons assortiment en een snellere introductie van rassen."

Voor meer informatie:
Rijk Zwaan Hellas I.K.E. 
T: +30 2842 503050 
F: +30 2842 503057
E: rzhellas@rijkzwaan.gr
Publicatiedatum: